dimarts, 16 de novembre del 2010

Screen toasters

Screen Toasters es una aplicació  web que et permet realitzar captures de pantalla sense necessitat de descarregar  cap software. Així que pot ser molt útil per a gravar alguna cosa al mateix instant que ho estàs veien . Grava tot allò que estàs fent a la pantalla.  A més a més suporta qualsevol sistema operatiu( Windows, linux, etc). Per a poder gravar hem de seguir el següents passos:

   1.Anem  a www.screentoaster.com  y fem un clic en ‘Start Recording’:


  2. El nostre explorador ens pot donar l’avís que l'aplicació s'està executant. Llavors fem un  clic en "Allow". 




  3. Un cop carregada l'aplicació, anirem a l’àrea de “Setinggs” i seleccionarem "full desktop" para gravar la pantalla completa o "rectangular àrea" para definir una àrea personalitzada.

 4. Si elegim la segona opció, vorem un requadre negre que és pot ajustar la mida  i la posició per a  definir allò que volem gravar.



5. Per a començar a gravar pressiona Alt+s. Una vegada acabat el procés de gravació tornem a la pestanya de Screen Toasters i trobarem una ventanilla informant-nos de que a acabat el procés. Llavors fem un clic en el botó de "stop recording".


6. Per últim ens sortiran varies opcions per veure que volem fer amb el vídeo com ara guardar-lo, penjar-lo al youtube,etc.


 Com podem veure és un eina molt útil, fàcil de utilitzar i gratuïta. Això ens permet gravar tutories, demos o jocs en temps real per als nostres infants.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada