dilluns, 15 de novembre del 2010

Educat 1X1

Segons el departament d’educació de la generalitat de Catalunya:

El projecte educat 1X1 té com a objectiu integrar les tecnologies de la informació i de la comunicació(TIC) en els centres educatius.
Aquest projecte, que és va iniciar el curs 2009-2010 en els instituts d'educació secundària, té en comptes l'ús d'un ordinador portàtil per part de cada alumne o alumna i la transformació de les actuals aules en "aules digitals" amb accés a Internet i a continguts i recursos educatius en format digital. Educat 1X1, tot i tenir la seva pròpia estratègia, aprofita els recursos que el Ministeri d'Educació posa a disposició de les comunitats autònomes mitjançant el projecte d'àmbit estatal" Escuela 2.0".

Crec que és un projecte molt innovador, que motiva molt més als alumnes, que no pas els llibres de text. S'ha de treballar d'una forma adequada i tots els alumnes han de poder disposar d'un ordenador per evitar la exclusió. Així com també ha d'haver una formació per als professors/es i un control per part de les famílies, ja que és una eina que si se'n fa un mal ús pot resultar perillosa. Tot i això, penso que és un bon projecte que aportarà molts canvis positius i com veurem al vídeo ens aporta més avantatges que inconvenients.  

Aquest vídeo és un recull d'intervencions  fetes per alumnat i docents d'instituts que  participen en el projecte Educat 1x1. Està molt bé, ja que, apareixen opinions tan de professors com d’alumnes, on és veu la realitat educativa que tenim actualment als col·legis i instituts i la forma com s’aplica el projecte Educat 1X1 amb els seus avantatges i inconvenients.



Educat 1x1 from Albert Criado on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada